Værksted


VaerkstedOnline Booking System (OBS)

Som noget nyt har vi, her på vores hjemmeside, oprettet muligheden for at sende et ønske om bookning af service online. Her kan du selv bestemme tidspunkt. Vi vender herefter tilbage med en bekræftelse på at vi kunne opfylde dit ønske om bookning. Det er nemt, bekvemt og kan gøres uden for firmaets åbningstid.

 

 

 

 

 

 

 

Vaerksted1For os i Outzen Bilcenter er det vigtigt at du som kunde ikke skal opleve for stor ventetid og derfor bestræber vi os på at holde vores ventetid nede på et maksimum af tre dage! Det er din sikkerhed for hurtigt at kunne komme på vejene igen

Outzen Bilcenter har naturligvis også det nyeste test og udlæsnings udstyr, som fastsættes af BMW Danmark, til fejlfinding og udlæsning af computersystemer. Med alle disse ting ville ikke være meget være uden et kompetent personale og derfor er teknikere og mekanikere under konstant uddannelse og udvikling, såvel teknisk som menneskeligt. På trods af dette formår vi stadig at være et af Danmark billigste autoriserede BMW værksteder

Outzen Bilcenter forhandler originale BMW reservedele og sælge til private samt autoforretninger.

 

Er uheldet ude

Outzen Bilcenter råder over et stort og flot skadecenter og håndtere alle BMW biler for alle forsikringsselskaber. Skadescenteret har alt i elektronisk opretningsudstyr og arbejder under de forskrifter som BMW anbefaler for deres biler.

Du får naturligvis altid, i forbindelse med en skade, stillet gratis BMW lånebil til rådighed så længe skaden er under behandling. Husk det er dig der bestemmer hvem der skal laver din BMW.

 

Miljø.

Hos Outzen Bilcenter har vi stor opmærksomhed på vores påvirkning af miljøet. Som et led af BMW blev Outzen Bilcenter i 2013 ISO 14001 miljø certificeret under Forces auditering. Det betyder at du kan være sikker på at Outzen Bilcenter og BMW kostant arbejder på løsningsmodeller hvor vi prøver at forbedre vores miljø præstation.

Force

Udviklet af Bilinfo