Salgsafdelingen


Salgs2Outzen Bilcenter har gennem de sidste 10 år udvidet salgsafdelingen med nye indendørs lokaler som viser salgsbilerne fra deres bedste side. Outzen Bilcenter har to sælgere ansat som varetager ansvaret for salg, finansiering, klargøring og aflevering. Outzen Bilcenter kan huse cirka 20 biler indendørs så du kan gå i de dejlige omgivelser og forestille dig livet som ny BMWejer. Vi guider dig naturligvis igennem dit nye bilkøb, så du bagefter er sikker på du har truffet de rigtige beslutninger igennem hele forløbet. Outzen Bilcenter er i øvrigt medlem af DAF som også er din garanti for professionel vejledning

Outzen Bilcenter sætter stor ære i at bilerne er klargjort ned til mindste detalje, og bruger i gennemsnit mere en 14 timer på at pudse, polere og klargøre. Derfor er vores standart af de højeste i landet på vores salgsbiler.

For at undgå forvirring og uheldige situationen gør vi her opmærksom på at vi kun reserver biler såfremt kunden har bedt om dette og indtil da er køretøjet frit tilgængeligt for andre købere. 

 

 

LoungeUdstillingen

I den flotte udstilling finder du også BMW Lifestyle produkter. BMW Lifestyle er en serie for den stil og kvalitets bevidste BMW ejer. Her spændes over alt fra tø, tasker, fyldepenne til legetøj for de små. Outzen Bilcenter har mange af disse effekter i udstillingen, men bestiller gerne specifikke ønsker hjem.

Alle vores salgs biler listet i salgs listen er uden leverings omkostninger. Leveringsomkostningerne dække over det papirarbejder som der er i forbindelse med en bilhandel. Derudover dækker det over den klargøring der laves inden bilen køres ud af værkstedet.

 

Udviklet af Bilinfo